December 31, 2009

Happy 2010! (and don't lose your fingers)

Barbie goes Christian Louboutin

Deze vernieuwde Barbie draagt een leren catsuit. Ook kan er gekozen worden uit vier paar Louboutin's. Elk paar heeft een eigen box en Velvet schoenenzakje. Barbie's voeten zullen dus rood kleuren. Dit soort Barbies waren er niet toen ik klein was hoor! Nu kunnen we zelfs jaloers zijn op haar.

December 30, 2009

Bowling Queen

Vandaag ging ik met mijn ouders bowlen in De Koog. Ik typ dit nu ook met een gescheurde nagel en een pijnlijke duimspier. Thuis ga ik wel is bowlen op de Wii, mijn record was 5 keer strike achter elkaar, ik ben namelijk best goed op de Wii. Dat bleek dus weer niet zo in het echt te zijn. Ik werd twee keer laatste en 1 keer tweede. De bowlingbaan was echt zo jaren '80 nog, net als de rest van dit eiland. Naast ons en daarnaast zaten ook nog van die hinderlijke Duitsers. pfff de hele tijd schreeuwen etc. Na een half uurtje startte het discobowlen opeens. Foute liedjes zoals Drago sta din tea ofzo kwam weer is voor bij en René Froger niet te vergeten, maar goed het was wel een gezellig avondje.

Komt een vrouw bij de dokter

Gisteren ben ik met mijn moeder naar 'Komt een vrouw bij de dokter' geweest. Ik ben nog steeds op Texel, dus we gingen naar een Texelse bioscoop, een hele belevenis. Ze hebben hier natuurlijk geen Pathé. Cinema Texel is een bioscoop in een pand, met twee zalen. In mijn zaal, zaal 2, stonden 56 stoelen. Het was echt heel apart, ik voelde met net een een jaren '80 bioscoop. Er was namelijk nog pauze in de film! Zo zie je maar weer hoe achtergesteld ze hier zijn. Maar eventjes nog over de film. Ik denk dat je eerst het boek moet lezen en dan pas naar de film moet gaan. Normaalgesproken hou ik niet van Nederlandsgesproken films, maar dit was een uitzondering. Ik vind Carice van Houten een hele goede actrice en dat maakte ze weer waar in deze film. Stijn, de hoofdpersoon (en eigenlijk dus ook Kluun), blijf ik een sukkel vinden. Wanneer je het boek hebt gelezen/film hebt gezien, weet je waar ik over praat. Ik ga niks verklappen over de film, dat is zonde. De film is in ieder geval het kijken waard! Maar doe dat dan maar wel in een echte bioscoop en niet in Cinema Texel.

December 29, 2009

Heb jij al goede voornemens? Ik doe er normaal gesproken niet aan. Ik verbreek ze namelijk meestal al binnen een week. Toch heb ik wel een paar dingen die ik volgend jaar (beter) wil doen. Bijvoorbeeld meer en serieuzer met school bezig zijn (één van de dingen die altijd al in de eerste week mislukt), meer voor goede doelen doen (als ik m'n kleding niet meer draag, ze écht naar de 'arme kindjes in Afrika' bak doen). Tja, wat moet ik eigenlijk nog meer veranderen in 2010? I love my life just they way it is now!

Stadsmeisje

Ik ben nu al drie daagjes hier op Texel en ik heb al een beetje een indruk van hoe hier alles gaat. Echt heel erg anders dan bij ons in Capelle en Rotterdam. Iedereen fietst hier, zelfs met dit weer. Ook verdienen hier de boekenwinkels een fortuin aan mij, want ik heb hier alle tijdschriften gekocht die er maar zijn: Glamour, ELLE, Cosmopolitan, Stars, Grazia en zélfs de Cosmogirl (daar zag ik opeens blogger en schoolgenootje Leticia in staan!). Ik vraag me nou echt af wat alle Texelse jongeren hier doen. Kan me niet voorstellen dat zij ook altijd gaan fietsen. Ik heb hier een nieuwe verslaving ontwikkeld: soepstengels! Oja, o mijn god, weet je wat hier ook is.. De mannen dragen hier allemaal laarzen! Zo raar hè, de mannenlaarzen. Ik ben nu in drie dorpjes hier geweest, maar ik heb ook nergens échte winkels kunnen ontdekken. Waar moet je nou winkelen voor de jeugd hier? Oja, weet je wat ook zo raar is hier. Ze hebben geen parkeerautomaten. Ze hebben ze wel, maar dan moet je van te voren een kaartje kopen voor een bepaald bedrag en tijd. Echt heel raar, want bij ons moet je als je klaar bent met winkelen betalen. Nu moet je dus per sé na twee uur terug zijn ofzo. Heel apart allemaal. Vanavond ga ik hier naar de bioscoop, nee geen Pathé, maar Cinema Texel. I really can't wait till I'm back in Rotterdam! Lekker winkelen op de Lijnbaan, met de metro naar de stad, mannen op normale schoenen... het dorpsleventje is niks voor mij.

December 28, 2009

I've decided...

to write more blogs in English. I've noticed that many people from other countries are also reading my blogs. Normally I write my blogs in Dutch (because I'm from the Netherlands), but in that language they are not understandable for other people with other languages. I have to admit that my English is not perfect and I do make gramma mistakes, but... I actually don't very care about that. I think and hope you will understand my blogs. And when I don't want to write in English, that's a pity for you! xoxo

ghosts and Guess


Guess necklace, but you can use it as a bracelet

naturelle

dress: weird shop in Rotterdam city cardigan: vero moda trousers: H&M boots: O'neill

My new O'neill snowboots. Useful when it snows!

MTB 4 Old guys vs. new guys


favorite part from Making the Band 4

December 27, 2009

De don'ts van 2009

 • Kanker als normaal bijvoeglijk naamwoord gebruiken.
 • De nieuwe bruggermeisjes.
 • De Twilight populariteit.
 • Kanye West @ MTV Awards.
 • Rihanna's nieuwe stijl
 • K2 zoekt K3
 • Postbank wordt ING, dus nog meer hinderlijke reclames.
 • DSB gaat failliet, daar gaat jullie geld.
 • Jan Smit besluit Damaru's liedje Mi Rowsu te verpesten.
 • Om het op Jan Smit te houden, zijn mamalief wordt bekend door de remix Alles is weg.
 • Tiger Wood blijkt 18 minaressen te hebben.
 • Hannah Montana de film komt uit.
 • Helaas was dit het jaar waar we beroemdheden zijn verloren: Michael Jackson, Farrah Fawcett en Brittany Murphy.
 • Er kwam weer eens sneeuw in NL wat zorgde voor vele verkeersdrama's.
 • Chris Brown - Rihanna akkefietje.
 • De Lacoste pet wordt een groot succes onder de Capelse jongeren.
 • De cosmetica verkoop gaat met sprongen vooruit, doordat de 12 jarige meiden de make-up ontdekken.
 • Mexicaanse Griep maakt zijn opmars.
 • Daphne Deckers presenteert Benelux' Next Topmodel, ze is zo hinderlijk en Tyra-wannabe.
 • UGG blijft een populair merk.
 • Het geliefde kinderkanaal Jetix wordt Disney.
 • Patricia Paay gaat naakt voor Playboy.
 • Het eerste schoolfeest van IJsselcollege (hippies)
 • Crocs blijven bestaan.

Ik heb nu geen zin meer om m'n lijstje af te maken, maar hij wordt zeker nog aangevuld. Of als jij een leuke aanvullingen heb, stuur maar een reactie!

Road to hell

Mijn ouders besloten een paar weekjes geleden dat het wel 'gezellig' zou zijn om met het gezin een paar daagjes naar Texel te gaan. Mij leek dat niet zo gezellig dus probeerde ik dit reisje te annuleren wat helaas niet is gelukt. M'n ouders hadden namelijk ook wel een goede reden voor dit reisje. In ons huis in Capelle hebben we van die kleine zilvervliesjes, maar mijn ouders waren zo panisch dat ze ze weg wilden hebben. Nu wordt ons huis dus gespoten. Deze blog schrijf ik nu vanuit Texel. Gisteren zijn we gaan rijden naar Den Helder. We deden er nog echt twee uur over and that's so not good for me met m'n reisziekheid. Anyway, in Den Helder aangekomen, waren we net op tijd voor de boot naar Texel. Binnen een kwartiertje waren we van het zonnige Noord-Holland in het regenachtige, stormachtige Texel. Het huisje waar we in slapen, is wel echt schattig. En er is een privé sauna! Ik heb me er maar bij neergelegd dat ik hier een paar dagen zit. M'n ouders hebben nu ook al allemaal leuke dingen gepland: zwemmen, bowlen, naar de film, winkelen etc. Misschien zijn deze paar dagen in the middle of nowhere ook wel goed. Nu kan ik in alle rust leren voor mijn toetsweek na de vakantie, want die fuckers van het IJsselcollege plannen die toetsweken altijd zó puik in dat ik in de vakantie moet gaan leren.. Ik laat nog wel weten hoe het hier is..

December 25, 2009

Merry Christmas!

Hello dear Blog-reader. I hope you had a wonderful Christmas eve and a nice Christmas. I just had Christmas breakfast with present of my dad, mom and brother. I'm so happy with my presents. I've got such a beautiful Guess necklace. And I've got clothes, things for in bath, a tourbook for in Madrid (In summer I want to go to Madrid with my friend Amber) and let me think.. what have I got more (okay, this phrace has so much gramma faults haha). I actually can't remember... My grandmom and grandfather are coming in a couple of minutes for some coffee. Afterwards I'll go to my friend Amber for watching This Christmas and then I'll give my Christmas present to her. This afternoon we'll go to my fam in Fascinatio for a Christmas dinner and present (ofcourse, I'm such a little kid). What did you do with Christmas?

December 24, 2009

300th blog!

December = party month


pictures by: www.thecobrasnake.com

Trey Songz for Honey Magazine + interview

Interview kun je lezen op: http://www.honeymag.com/2009/uncategorized/trey-songz-trey-chic/ Het is wel in 't Engels, maargoed, kun je je Engels weer opkrikken. Een klein stukje uit 't interview:
Why do women love you? "I’m a lovable guy. You don’t think so? I’m confident. That exudes. Women like men who are confident. I’m humble and I was raised by women so I know what women like."
Ach ladies, don't we just loooooooooooooooooooove Trigga?

December 23, 2009

Sex and the city II

I love Sweden!

Ik ging net naar de IKEA Barendrecht, omg I really love IKEA. Ik kan dr echt wel uren rondlopen. Dit keer heb ik alleen maar geurkaarsjes gekocht haha, maar ze hadden ook van die hele schattige knuffels waarvan 1 euro van de opbrengst naar Unicef ging, maar ja meine mutti wilde er geen kopen voor mij! haha. Ook heb ik me weer vermaakt op de kinderafdeling. Aanschouw onderstaande foto's: (Af en toe ben ik net een klein kind XD) Let trouwens niet op m'n wallen. Ik moest al om 9 uur opstaan!

December 22, 2009

AHAHHAAH OMG Schwarzkopf

Iedereen had vroeger wel sugababes of zo'n andere domme profielensite, maar ik verveelde me net dus zo erg, dus ik ging kijken of mijn profiel nog bestond. Ik zag allemaal foto's van vroeger en ik ging helemaal stuk om al die foto's en toen stuurde pfzh buddy Gyor me nog wat chantage foto's van vroeger.... nou ik had het niet meer. En ook nog een geluidsfragment genaamd 'Blackson'. Ik ga helemaal brokkooo _O- Ik moet me echt inhouden om niet deze grappige foto's te plaatsen. Nja in ieder geval in tip: verwijder echt je oude profielensites. Het kan altijd nog worden gebruikt voor chantage etc. Omg en dit filmpje vond ik ook nog waar ik vroeger altijd zó stuk om ging.

December 20, 2009

Pedro

Ik kreeg vandaag een briljant idee toen ik vast stond in de sneeuw op weg naar huis van handbal: Een sneeuwpop maken! Ik had er al helemaal zin in toen ik vriendinnetje Michelle optrommelde, er lag toch genoeg sneeuw in onze straat om vier iglo's te maken. Ik maakte het onderlichaam, Michelle de buik en ik het hoofd. We hadden alleen nog iets nodig voor de versiering toen mijn buurvrouwtje met een zakje met wortels kwam. De neus was perfect. Maar hoe maak je nou ogen en een mond? Ik had de oplossing! Rozijntjes! (Ik hoop dat ze er nog inzitten en dat niet die stomme vogeltjes ze gejat hebben). Mijn twee-huizen-verderop-buur-jongetje, Koen, kwam ons nog helpen en gaf ons wat tips. Twee takken hebben we van een boom gehaald en Koen maakte de knoopjes van rozijntjes op de sneeuwpop. We doopten onze sneeuwpop Pedro.


De sneeuwpop was af (met mijn muts), maar ik had nog niet genoeg van de sneeuw. Een ander briljant idee kwam in mijn hoofd om een IGLO te maken. Leek me wel gezellig. Met wegwerp Chinese etensbakjes maakten Michelle en ik vierkantjes voor de iglo. Alleen had ik na tien minuten (en Michelle eigenlijk ook) geen zin meer. Wel weer genoeg sneeuw gezien voor vandaag.December 19, 2009

I love The Cobrasnake (photographer)Recept: gekleurde nopjeskoekjes

Al vijf jaar lang ofzo, maak ik elk jaar "gekleurde nopjeskoekjes". Het recept stond een keer in zo'n kinderkookboek van de IKEA, maar die koekjes zijn echt heel lekker. Het is ook gezellig om het samen met een vriendin te maken op zo'n lazy easy sundaymorning, afternoon. Succes met het maken! Het is echt heel makkelijk en meestal heb je de ingrediënten al in huis.

Ingrediënten:

 • 200 gr bloem
 • mespunt zout
 • 1 zakje vanille suiker
 • 75 gr witte basterdsuiker
 • 125 gr harde boter of margarine, in kleine blokjes
 • 1 buisje mini-M&M
 • Hulpmiddelen
 • Bakpapier

Voorbereiding: Ca. 15 minuten bereiden, 15 a 20 minuten bakken

Bereidingswijze:Verwarm de oven voor op 200 graden. Knip een stuk bakpapier af en leg dit op de bakplaat. Strooi de bloem in een grote kom. Doe het zout, de vanille suiker en de basterdsuiker erbij en roer alles door elkaar. Doe de boterstukjes in de kom en kneed ze met allebei je handen door de bloem. Voeg de M&Ms toe en kneed het deeg tot een bal. Verdeel het deeg in stukjes ter grootte van een walnoot. Rol elk stukje tot een balletje, leg ze op de bakplaat en druk ze met de hand iets plat. Bak de koekjes in het midden van de oven in 15 a 20 minuten goudbruin en gaar. Laat de koekjes op de bakplaat helemaal afkoelen. (Voor ca. 25 koekjes)

December 18, 2009

Weet je wat ik wil?

Ik heb echt weer zin om met school iets te doen, een dagje weg of schoolreis ofzo.. Laatste keer was naar Den Haag, maar toen was m'n bestie Amber niet mee, dus dat was minder. Vorig jaar waren we met school naar België & Duitsland (Luik-Aken reis) geweest en dat was echt superleuk. In maart gaan we naar Barcelona dus daar heb ik ook echt al heeeel veel zin in!

Shaheen Jafargholi

Waarschijnlijk ken je deze naam niet, maar als je het gezicht én de stem erbij hoort wel. Op de begrafenisceremonie van Michael Jackson gingen een aantal zangers een lied zingen, zo ook Shaheen. Hij zong hier "Who's loving you". Dit 12-jarige jongetje uit Groot-Brittannië is ontdekt door Simon Cowel (Xfactor). Hij heeft echt een dijk van 'n stem en hij is echt heeel schattig haha. Twee maanden geleden was hij te gast bij Oprah en luister zelf maar hoe hij zong:

December 17, 2009

HAHA

Sneeuw

Mijn beginliedje op m'n blogspot was dus niet zo'n goede stap. "Let it snow, let it snow, let it snow". What the hell was I thinking??? Ik HAAT sneeuw. Nja, eigenlijk alleen om er door te fietsen etc., maar aangezien ik vandaag met de metro ben geweest naar school (en alsnog mijn leven heb geriskeerd), vond ik de sneeuw nog best leuk. Even brugger spelen in de pauze en mensen 'inpeperen'. Ik vraag me eigenlijk af.. als ik als beginlied iets doe als "Letttttt the sun shine" (remember that comercial from D reizen?).. zal het dan ook nu opeens 30 graden worden? I guess not, maar ja, dit lied irriteerde me toch al, dus ik ga even een ander beginliedje zoeken.. en ik heb al zo'n idee welke het gaat worden!

December 15, 2009

This is so funny, you gotta watch it!

Op Youtube heb ik een account gevonden van een meisje. Haar account heet Venetian Princess. Ze maakt zelf filmpjes waarin ze clips en artiesten nadoet. Het is echt heel grappig! Als je even op dr naam klikt, kom je op dr account. Ik ging echt stuk om Lady Gaga - Outer space (Poker face). Maar deze hieronder is ook wel errug leuk: Taylor Swift - Just a zombie (You belong to me)

Alexandra Burke

Deze 21 jarige vrouw uit London won in 2008 de vijfde editie van de Engelse Xfactor. Haar eerste single "Hallelujah" was de beste verkopende single van de jaren 2000. Much much better than Lisa Lois (Idols NL) In 2005 deed Alexandra ook mee met Xfactor, maar haar mentor Louis liet haar toen niet door tot de live shows. Onder Cheryl Cole in 2008 bloeide zij op tot wat zij nu is. Een vrouw met een sterke persoonlijkheid en een prachtige stem. In september kwam haar nieuwe single "Bad boys" samen met Flo Rida uit. Haar nieuwste album heet Overcome. We zullen nog veel van haar horen! Nederland is altijd een beetje laat met veelbelovende artiesten uit het buitenland, dus daarom schrijf ik maar een stukje over haar.Alexandra in de finale zingt "Listen" samen met Beyoncé!Alexandra's nieuwe single van 2009 "Bad boys" samen met Flo Rida.

December 14, 2009

Lesje Nederlands

Voor alle kinders die nog zoveel foutjes maken.

Ik vind - Vind ik?....................................Ik bedoel - Bedoel jij?
Jij vindt - Vind jij?.................................Jij bedoelt - Bedoel jij?
Hij/zij vindt - Vindt hij?...........................Hij/zij bedoelt - Bedoelt hij?
U vindt - Vindt u?...................................U bedoelt - Bedoelt u?
Wij vinden - Vinden wij?..........................Wij bedoelen - Bedoelen wij?
Jullie vinden - Vinden jullie?......................Jullie bedoelen - Bedoelen jullie?
Zij vinden - Vinden zij?............................Zij bedoelen - Bedoelen zij?

Hun vinden dat niet leuk......................... Zij vinden dat niet leuk.
Wij wouden dat leuk vinden......................Wij wilden dat leuk vinden.

Handig he ;)

Xfactor UK final

Nadat mijn idool Danyl Johnson uit de Engelse Xfactor was gestemd, had ik eigenlijk geen favoriet meer. Zaterdag was de halve finale waarin Joe, Olly & Stacey zaten. Stacey lag die avond eruit dus de finale ging tussen Joe & Olly. And the winner is..... Joe! Aan het begin van de avond zongen alle afgevallen kandidaten het liedje "Never forget" van Take That. Dat was ook één van m'n favoriete liedjes van vroeger.


Old Xfactor's winners Alexandra Burke and runnerup JLS


Winner Joe McElderry and his winning single "The Climb"

December 13, 2009

Anthology

Chris is still on


Still supporting my man. 4 december 2009 kwam zijn album Graffiti uit. Ik heb hem eigenlijk nooit echt gepromoot op mijn blogspot. Dat doe ik nu dus maar... ik heb hem eigenlijk ook pas vandaag gedownload.. Wel legaal gedownload.. op 4usonly, maar ik krijg hem met kerst ook van Michelle ;a haha, ik weet m'n kerstcadeautje al XD Anywayz, hier is de playlist:

1.I Can Transform Ya
2. Sing Like Me
3. Crawl
4. So Cold
5. What I Do (Ft. Plies)
6. Famous Girl
7. Take My Time (Ft. Tank)
8. I.Y.A.
9. Pass Out (Ft. Eva Simmons)
10. Wait (Ft. Esther Dean)
11. Lucky Me
12. Fallin Down
13. I'll Go
14. Girlfriend (Ft. Lupe Fiasco)
15. Gotta Be Ur Maniend (Ft. Lupe Fiasco)
16. For Ur Love
17. I Need This
18. I Love U
19. Brown Skin Girl (Ft. Sean Paul)
20. Chase Our Love
Mensen haten me echt, omdat ik nog steeds Chris Brown support. Iemand retweeted me op Twitter.. kwam ik vandaag pas achter:

chrisbrownhater @sjoowelle @MechanicalDummy @Im_so_Real9 @omegacain fuck you for supporting @mechanicaldummy all your mothers are whores
7:26 AM Dec 5th from web in reply to sjoowelle
People are so nice to me hahaha, anyways, go get his album!

Voetbaldag

Gisteren ben ik met Amber meegeweest naar Warner's wedstrijd (Sparta-Ajax). Hij had gewonnen met 1-2. Was wel errug koud daar op de tribune. Na zijn wedstrijd gingen we (Amber, Kirsten, Warner, Amber's vader, opa, "oom" en Jasper) naar Friesland, op naar Heerenveen-Feyenoord. Ik zat samen met Amber, Warner en Peter (Amber's pappie) in de auto waar het lekker warm werd. Op Radio 538 kwamen allerlei kerstliedjes voorbij. Zo ook "Flappie", ik wist niet dat ik dat hele lied uit mn hoofd kende. En Jay Sean's down down down down down doooooooooooooooown doooooooooooooown.

We mochten ons in Friesland even VIP voelen, want we zaten daar in een skybox. Dankzij Amber's vader waren we binnen anderhalf uur in Friesland. Normaal doe je daar volgens mij echt tweeënhalf uur over ofzo haha. In die skybox kon je ook de ruststand, eindstand, topscoorder en man of the match raden. Als je de meeste punten had, won je een Heerenveen shirt + handtekeningen. Tweede prijs was een Heerenveenbal met handtekeningen. Nou dit had ik dus ingevuld:
Ruststand: 0-1
Eindstand: 1-4
Topscoorder: Jon Dahl Tomasson
Man of the match: Papadopulos (ofzo)
Ik had echt niks goed.. alleen de topscoorder. Je moest als man of the match per se een Heerenvener doen. Amber's opa had wel gewonnen! hihi
Het was in ieder geval heel gezellig en we zijn niet voor niks naar Heerenveen gereden, want Feyenoord won met 0-2 (Hofland en Tomasson). En ook nog even een leuk fotootje:

December 11, 2009

Remember this song?

Weekend!

Yay, het is eindelijk weer weekend! Het is trouwens echt lang geleden dat ik één dag heb overgeslagen om te bloggen. Deze week is er gewoon niet zo veel spectaculairs gebeurd. Op school waren deze week wel twéé gevechten. Dat is heel speciaal voor het IJsselcollege. Gevecht #1 waren twee goons uit de derde klas. Ik zat natuurlijk weer front row. Een ginger probeerde de twee uit elkaar te halen, maar tevergeefs. Redder in nood was natuurlijk weer Sjon (onze conciërge, je zal vast wel niet zn naam zo schrijven, maar Sjon komt er veel shonnie-er uit). Anywayz, gevecht #2 waren bruggers. Dat was vandaag. Ik was de eerste twee uur vrij dus ik kwam aan op school toen ik twee kleine mannetjes zag stoeien. Maar het ging van kwaad tot erger. Bruger 1 spuugde opeens naar Brugger 2. Dat spuug dwaalde ook nog echt af, het kwam bijna op mij! Brugger 2 pikte dat niet en begon Brugger 1 te schoppen, maar helaas, Sjon kwam er alweer aan. Weer een veelbelovend gevecht in de doofpot gestopt.
Maargoed, het is nu dus lekker weekend. Vanavond ga ik naar een toneelstuk van de leerlingen van het Thorbecke. Yay, maarja dit kan ik wel voor mn CKV gebruiken. Ik ga gezellig con mis padres. Morgen ga ik met Amber eerst naar Warner's wedstrijd, hij moet tegen Sparta. Daarna gaan we naar Heerenveen om die échte Feyenoord fans te zijn haha. Zaterdagavond moeten ze namelijk uit tegen Heerenveen. Amber & ik moeten alleen nog wel eventjes het Friese volkslied leren... Zondag heb ik een wedstrijd tegen De Meeuwen waar mn excollegaatje Daphne speelt (waar wij natuurlijk van gaan winnen).
En wat ga jij doen dit weekend?? Let me know (of niet.. gebeurt wel vaker dat ik heel enthousiast vraag wat jullie ervan vinden ofzo en dan heb ik ook 0 reacties XD haha)

December 09, 2009

The world loves JB

Je kent de jongen van deze foto vast wel.. Justin Bieber.. Ik kreeg vorig jaar ofzo een filmpje over hem toegestuurd van Gyor. Justin had een filmpje van zichzelf op Youtube gezet waarin hij With You zingt. We begonnen echt fan te worden van hem. Hij werd door vele platenmaatschappijen bekeken waaronder ook door Usher. Hij besloot hem een contract te geven. Daarna kwam zijn eerste single One time uit waarna ook zijn album My World. Maargoed, toen vond ik alles rond hem nog niet zo erg.. maar nu.... alle 12 jarige meisjes zijn he-le-maal verliefd op hem.. Mijn nichtjes zwijmelen weg bij zijn foto's en liedjes. Ik hoorde net zelfs zijn liedje op Radio 538! Is this world going crazy? Dat jongetje is 15 haha. Zijn fanhyves heeft bijna 50.000 leden (omg bijna evenveel als Feyenoord). Ik begin het een beetje irritant te vinden. Mensen zijn echt gewoon obsessed by him. Maar ik moet eigenlijk nu niet leuk komen praten, want toen ik 12 was, was ik ook best wel obsessed by Chris Brown hihi.

December 08, 2009

Me gusta este abanico


nee, ik maak nooit m'n bed zelf op.

December 07, 2009

Trey Songz - One love (official video)

When I was a little girl...


I was a huge fan of the Spice Girls! Other things I adored were the Backstreet Boys, Birtney Spears, Choopa choops, Hitzone CD's, S Club 7, flippos, my summerhouse in España and I don't know. You have those things when you see/hear them, they remind you of your youth.. I have that with music from the '90. One of my favorite songs when I was just a little girl.


Sometimes you just wanna be young again. Nothing to be ashamed of and a careless life. You didn't care what happened in your life cause you'd always have your precious mommy and daddy. When you go to high school, you come in a sort of phase in your life. You care about what everyone's thinking of you and you have so much to care of.. In some people's life this phase is a very long period, sometimes it's someone's life.. always something to care of or to be afraid of.. I've been through that highschool period, I'm still in highschool, but I think I'm in a new phase of my life now. I don't care what everybody thinks of me and I'm just me. I don't have to pretend or something. And I'm happy with my life now. Oh gosh, this really sounds like a speech haha.

Oh, kom maar is kijken wat ik in mn schoentje vind...

NIKS noppes NADa, m'n ouders waren heel gul dit jaar.. haha Achja, ik vier eigenlijk toch nooit Sinterklaas. Toch had ik al wat hints uitgebracht: "Mam, de nieuwe CD van Chris Brown komt VIER DECEMBER uit!", maar het deerde niet want mijn schoentje bleef leeg en er stond geen goedgevulde zak voor de deur.
Sinterklaas is nu alweer twee daagjes het land uit en de Kerstpret kan maar niet al te vroeg beginnen volgens bijvoorbeeld Radio Skyradio.. Ik heb vandaag al negen kerstliedjes gehoord. In TWEE uur!
Oh, ik moet nu eten.. misschien vanavond of helemaal niet meer, maak ik mijn Sint/Kerst betoog af.

I really can't believe this..

Mijn idool uit Xfactor UK is er in de halve finale uitgestemd! :( U know, Danyl Johson, waarvan ik zowat elke week filmpjes etc. plaatst. Can anybody explain to me why this happenedddd. Luister zelf maar naar hoe goed hij is:

December 05, 2009

Kid of the future: Diggy

I have a weird feeling that Diggy's gonna make it in future. Remember him? He's the second oldest son of Rev Run (RUN DMC). I think you might know him from the series Run's House. His daddy is Joseph (Joey) Simmons, one of the creators of Run DMC. Diggy has two half sisters and one half brother. Vanessa & Angela (Daddy's Girls and Pastry) and Joseph (aka Jojo, never actually had success in for example his "rapping carreer"). Then Diggy has also a little brother called Russy. His parents decided to adopt a little girl named Miley Justine. So this was the family of Diggy. Back to him. His real name is Daniel Simmons III. He's on earth since March 21, 1995 so that makes him 14 years old. He started his own clothing line called "Space age". He also made a mixtape. This is just sample of The first flight. He also got his own blogspot. Go to: http://digslifeofthejetsetter.blogspot.com


Diggy.. I think he's gonna make it in future. Now he's only 14 years old, but when he's 18... he will be like Bow wow, Chris Brown I don't know. I'm just saying. Anyways, we will see. Maybe you don't know Diggy? Then you're so living under a stone..

Look what I just found! So so cute!

When I was on holiday in Turkey in the summer of 2008 there were such a cute puppies!!! I made a whole photoshoot of them ahah and I just found those pictures on my computer! Look what a cutiepiiiiies! Ps. I know the owners of the pups hihi.

Week 49

Het is alweer week 49.. Het is bijna 2010! Ik heb deze week wederom een lied gehad wat een hele tijd in mn hoofd zat. Dit keer is het Fireflies van Owl City. Ik heb geen idee waar het lied over gaat, maar hij is echt heel leuk.
Luister zelf maar. Anywayss.. wat heb ik deze week eigenlijk gedaan? Niet gek veel eigenlijk. Maandag en dinsdag moest ik trainen. (Great, drie dagen achter elkaar handbal zorgt voor spierpijn). Zondag moest ik ook al m'n wedstrijd spelen. Woensdag deed Amber mee met het gemeentespel waar zij alle vierdeklassertjes had afgeslacht hihi, daar had ik bij moeten zijn! Maar ik zat lekker op school.. voor de rest heb ik op school niet veel gedaan.. of ik moet iets mega's zijn vergeten. Vrijdag kwam Sinterklaas op school. M'n school probeert altijd wel leuk te doen.. Vorig jaar hadden we een zwarte Sinterklaas. Dit jaar hadden we een vrouwelijke Sinterklaas, witte Piet en de Sint kwam binnen op een motor. Ook deed onze Sinterklaas alsof hij meespeelde in Yo momma (remember that programe on Mtv?) Op dit moment ben ik bezig met shit uitzoeken voor de zomer van 2010. Amber en ik willen namelijk op talencursus voor Spaans. Twee weken in Madrid zijn we van plan. How niceeee?! We moeten alleen nog even allerlei dingen uitzoeken etc. Can't wait! In maart 2010 ga ik ook naar Spanje, maar dan met school. Daar heb ik ook al superzin in! We gaan van 2 tot 7 maart dacht ik naar Callela (best wel 40 min. van Barça). Oja, helemaal vergeten. Today's Sinterklaas! Nja ik vier het ook niet eigelijk, maar mn mammie koopt altijd wel 'n cadeautje voor me. Als jij wel Sinterklaas viert, have fun tonight! And keep visiting my blogspot, got almost 3.000 visitors! xoxo

December 03, 2009

I love Chanel commercials (full versions)

Chanel commercials are just classy. The first one is Audrey Tautou, directed by Jean-Pierre Jeunet. What a lovely French names hihi. The guy in the video is Travis Davenport. I also just love the story. I think you know the second commercial. Another beautiful video from Chanel no. 5. This time is Nicole Kidman the star in the video. Don't know the guy, but he's so hot. And... I just love Chanel! I don't have no. 5 because I think I'm a bit too young for that fragrance. I have Chanel Chance, also a nice fragrance.

Sinterklaas.. als u propt, past het vast wel in mn schoen!

He's so damn back!

December 02, 2009

Nieuwe afleveringen Gossip Girl & 90210!

Vanaf 3 januari 2010 zullen onze favoriete series weer terug te zien zijn op Net5. 3 januari valt op zondag.. Pretty weird haha. Om 18:30 zal Gossip girl starten en om 19:30 gaan we lekker verder met Beverly Hills 90210. Oeh ik heb er nu al weer zin in! Lekker kwijlen achter de TV bij Nate..! Volgens mij heb ik trouwens ook iets gemist bij 90210, want op de castfoto hieronder zie ik nergens Ethan staan!

Image Hosted by ImageShack.us